Ahti Business Parkin palvelut

Ahti Business Parkissa vuokralaisen on helppo viihtyä. Tarjolla on monipuolisesti erilaisia liiketoimintaa tukevia palveluita. Vuokralaisten käytössä ovat muun muassa aulapalvelu, vuokrattavia kokous- ja neuvottelutiloja, laadukas lounasravintola sekä reilusti pysäköintitilaa. Työmatkapyöräilijät on huomioitu laadukkaalla pyöräparkilla ja siisteillä pukuhuonetiloilla.

 

Aulapalvelu

Ahdissa vuokralaisia palvelee ammattitaitoinen ja avulias aulapalvelu. Aulapalvelu valvoo kiinteistössä tapahtuvaa liikennettä, vastaanottaa vieraat ja neuvoo arkisissa asioissa sekä vuokralaisia että vieraita. Aulan kautta on myös mahdollista vuokrata ensimmäisen kerroksen neuvottelutiloja.

Ahdin aulapalvelu on avoinna arkisin klo 7.45-15.45.

Lisätietoja:
aulapalvelu@ahtibusinesspark.fi
puh. 040 350 8036

02170_Ahventie_4_colliers_aula_01_w

Kokoustilat

Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat vuokrattavat kokoustilat sekä ravintola Haukisali tarjoavat viihtyisiä vaihtoehtoja erilaisten tilaisuuksien viettoon. Kiinteistön ulkopuolisten käyttäjien on mahdollista vuokrata kokoustiloja kiinteistön aulapalvelun kautta sähköpostitse. Ahdin vuokralaisten käytössä on lisäksi Taitori-tilavarauspalvelu. Varaus onnistuu tästä.

Ravintosalin tiedustelut suoraan ravintola Haukisalin kautta info@haukisali.fi.

Ahdissa on kolme erilaista kokoustilaa. Näistä tilavin neuvottelutila on Captain's Table, johon mahtuu noin 16 henkilöä. Koulutusluokka Mermaid ja neuvottelutila Seahorse soveltuvat noin 10 henkilölle.

Captain's Tablessa ja Mermaidissa on dataprojektori, valkotaulu ja langaton internet-yhteys. Seahorsesta löytyy kosketusnäyttötelevisio videoneuvottelutekniikalla.

02170_Ahventie_4_colliers_neukkari_w

Lounasravintola

Ahdissa vuokralaisilla on käytössään talon oma lounasravintola. Ravintola Haukisali tarjoaa päivittäin herkullisen kotiruokalounaan klo 11-13. Lisäksi tarjolla on aamupalaa sekä kahvilatuotteita jokaiseen makuun. Ahdin omasta ravintolasta on kätevä tilata myös kokoustarjoilut erilaisiin tilaisuuksiin.

Haukisalin kotisivuihin pääset tutustumaan täältä.

Toimitilat Espoo | sisäkuva

Pysäköinti

Ahtiin on vaivatonta saapua omalla autolla esimerkiksi Länsiväylää pitkin. Kiinteistön vuokralaisille on tarjolla runsaasti vuokrattavia pysäköintipaikkoja sekä ulkokannella että autohallissa.

Vierailijoilla on mahdollisuus pysäköidä autonsa maksuttomasti ulkokannelle. Vieraiden tulee ilmoittaa autonsa rekisterinumero Ahdin aulapalveluun.

Toimitilat Espoo | ulkokuva | pysäköinti